jul julfavoriter julinredning

Julens finaste produktnyheter

Jag tänkte att vi skulle ägna lite tid åt fina produktnyheter den här säsongen. Som ni säkert förstår så har jag redan en hel del med julpynt. Men det är kul tycker jag att komplettera med något nytt varje år. Det behöver inte alls vara något stort bara något lite. Det här året har jag lite extra spanat på IKEA:s produktnyheter. De brukar alltid ha så himla mycket fint och nu sedan två år tillbaka så har vi ju ett IKEA-varuhus hyfsat nära oss. Oj oj så kul, men också lite farligt ibland då de har så mycket man vill ha hem. Ofta blir det ju lite extra dekoration som plockar med mig hem därifrån.

Men det här är produkter från IKEA som jag har kollat lite på. Lite extra söta dekorationer som kan komplettera bra med det jag redan har hemma. Den fina girlangen finns ju massor av ställen man kan ha. Liggandes i fönstret eller genom att fästa på väggen med lite ljus i, underbar! Älskar ljusstaken också, två sådana hade varit perfekta på julbordet tillsammans med lite granris och något glittrande i guld eller silver för att skapa den perfekta dukningen. De söta äpplena är riktigt fina och kan passa bra på en byrå eller hylla. Åh, vilka underbara nyheter. Tror nästan att det får bli en tur till IKEA redan i helgen….

Girland från IKEALjusstake från IKEAÄpplen dekorationer från IKEA

Tycker också att IKEA brukar ha riktigt bra växter. Jag har köpt ett fint citronträd där och en stor guldpalm och båda har klarat sig bra. Så det är ett riktigt bra tips att spana in om ni ska dit. Ljus är också alltid kul att ha i julfärger som rött, vitt, grönt, guld och silver och det finns snygga och fina där. Inslagspapper likaså. Det brukar ju gå åt i rasande fart när man börjar slå in klapparna. Ja det här underbara varuhuset har ju nästan allt, vem gillar inte IKEA liksom?

Tyvärr ligger IKEA lite långt bort från mig så det blir lite långt att åka tycker jag. Men å andra sidan, vi har ju en fin ny bil och den ska ju användas! Var ett himla krångel att köpa den.. Fick läsa på om alltifrån lånevillkor till försäkringsvillkor och serviceintervall. Men nu är den köpt i alla fall. Vi hade bra hjälp av den här sidan om billån innan köpet. Kan tipsa alla som funderar på att köpa bil om att ta en titt där.

För övrigt så har jag lånat alla bilder från IKEA:s hemsida.

Andra affärer som jag tycker brukar vara bra på ha lite nytt inför jul är Åhléns och H&M Home. H&M Home går att handla från online väldigt lätt om man som jag inte har butiken i närheten. Det här är kedjorna som jag alltid brukar spana in i november. Det behöver ju inte heller bli så himla dyrt utan man skapar julkänsla i hemmet för en billig peng. Hoppas att ni har fått lite inspiration till att med enkla medel skapa ett julhem. Snart 1:a advent – så det börjar bli hög tid för det nu.